طرز تهیه بیسکویتی برای گیاهخواران

نوشته شده توسط:R M.K | ۱ دیدگاه

 

بیسکویت رژیمی,طرز تهیه بیسکویت بدون تخم مرغ

اگر گیاهخوار هستید این بیسکویت بدون تخم مرغ را درست کنید

بیسکویت یکی از تنقلاتی است که مورد علاقه تقریبا تمام کسانی است که اهل تنقلات هستند. این بار یک بیسکویت مخصوص گیاهخواران درست کنید.

این دفعه برایتان شیوه درست کردن بیسکویتی را یاد می دهیم که نیازی به تخم مرغ ندارد و در حقیقت اگر با کره گیاهی تهیه شود یک رسپی مفید برای گیاهخواران است.


مواد لازم برای تهیه بیسکویت مخصوص گیاهخواران :

 آرد225 گرم
 آرد ذرت 75 گرم
 کره نرم شده250 گرم
 پودر قند60 گرم
رنده پوست پرتقال2 قاشق غذاخوری
آب پرتقالیک قاشق غذاخوری


طرز تهیه بیسکویت مخصوص گیاهخواران :

فر را روی 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آرد و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید.
کره را به همراه پودر قند هم بزنید تا نرم و لطیف شود.
آردها، پوست پرتقال و آب پرتقال را به کره اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، یادتان باشد از هم زدن بیش از اندازه مواد بپرهیزید چون بیسکویت به روغن می‌افتد.


به اندازه‌ای هم بزنید که آرد با کره مخلوط شود.
در یک قیف قنادی، ماسوره شکوفه بگذارید و داخل قیف را با مواد بیسکویت پر کنید و بعد به صورت ساده و به اندازه یک انگشت روی کاغذ روغنی از مواد بیسکویت بریزید.


سینی را در فر گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقیقه بیسکویت‌ها را بپزید، بعد آنها را از فر درآورده و بگذارید سرد شوند، در انتها سر بیسکویت‌ها را در شکلات ذوب شده بزنید و با رنده پوست پرتقال روی آنها را تزئین کنید.


این بیسکویت به شکل سنتی با مایع شکلاتی تزئین می‌شود که برای این روش 200 گرم شکلات چیپسی یا تخته‌ای را درون مایکروفر یا روی بخار آب بطریق بن ماری حل کنید و سپس بیسکویت‌های سرد شده را در شکلات آغشته کرده و سپس سرو کنید.

منبع : مجله سیب سبز / seemorgh.com

  • manicure

    manicure

    • ۱۳۹۶/۰۱/۱۹ - ۱۲:۳۴:۵۷

    Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues.

    When I look at your blog in Firefox, it looks
    fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
    I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, great blog!


ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!