طرز تهیه سی شوان

نوشته شده توسط:R M.K | ۱ دیدگاه

طرز درست کردن سی شوان,پخت سی شوان

سی شوان یه نوع خوراک گوشته که خیلی سریع پخته میشه ولی مرحله آماده سازی مواد اولیه اون یه مقدار زمان بره و خوراک فوق العاده خوشمزه ایه.

 

همیشه هم نمیشه استیک خورد بعضی وقتها باید رسپی استیک یا بیفتک را تغییر داد به نظر من این غذا خوش خوراک تر از استیک هست شما هم امتحان کنید مطمئن هستم خوشتون میاد چون گوشت توی دهان آب میشه. باورتون نمیشه !!!

 

مواد لازم :

فیله یا گوشت راسته گوساله 500 گرم 
پیازچه  50 گرم (6 ساقه بزرگ) 
 هویج200 گرم ( 2 عدد ) 
کرفس  200 گرم (4-5 ساقه) 
آرد2 قاشق سوپخوری (18 گرم)
سویا سس3 ق س (42 میلی لیتر)
سس کچاپ2 ق س (30 گرم)
سرکه سفید2 ق س (28 میلی لیتر)
سس مایونز4/1 پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

طرز درست کردن سی شوان,پخت سی شوان

 

طرز تهیه :

اینجای کاره که یه مقدار طول میکشه هویج و کرفس و پیازچه ها رو به اندازه 2 بند انگشت ریز خرد کرده هویج را میتونید با رنده وی باریک رنده کنید ولی پیازچه و کرفس را خودتون زحمتشو با دست بکشید. من کرفسها را هم اول پوست گرفتم بعد خرد کردم.

 

طرز درست کردن سی شوان,پخت سی شوان

 

گوشتها را هم بصورت ورقه های نازک برش داده 3در 5 سانت و با بیفتک کوب می کوبیم یه راه ساده که هم سرعت کار رو بالا میبره هم تمیزتره و نمیگذاره تیکه های گوشت جایی پرت بشه اینه که گوشتها را داخل کیسه فریزر پهن کرده و میکوبیم.

 

طرز درست کردن سی شوان,پخت سی شوان

 

و بعد گوشتها رو توی آرد می غلتونیم؛ بیشتر از این مقدار آرد نریزید همین کافیه آرد را داخل کاسه بریزید و گوشتها را داخلش بغلتونید.

 

کف تابه را چرب می کنیم بعد پیازچه ها را به مدت یک دقیقه در آن تفت میدیم و بعد گوشتها را اضافه کرده همه گوشتها را با هم نریزید در دو مرحله سعی کنید هر دو طرف گوشت را تفت دهید به مدت 4-5 دقیقه کافیه و بعد از ان کرفس و هویج را اضافه کرده و 3-4 دقیقه دیگه تفت میدیم اینجا به ذائقه خودتون بستگی داره که سبزیجات را در چه حد دوست دارید بپزید طبق رسپیه اصلی سبزیجات نباید خیلی پخته شوند و حالا به ترتیب سس سویا؛ نمک و فلفل؛ سس کچاپ؛ سرکه و سس مایونز را اضافه کرده و دوباره 2-3 دقیقه دیگه تفت میدیم.

 

طرز درست کردن سی شوان,پخت سی شوان

 

این غذا هم آماده شد حتما امتحان کنید مطمئنم خوشتون میاد.

 

منبع : ghashoghchangal.com

  • manicure

    manicure

    • ۱۳۹۶/۰۱/۱۹ - ۱۵:۰۶:۵۷

    great issues altogether, you just received a new reader.
    What could you suggest in regards to your publish that you just made
    a few days in the past? Any positive?


ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!