طرز تهیه سالاد پاستای اُرزو

نوشته شده توسط:R M.K | ۱ دیدگاه

 

مواد لازم برای سالاد پاستای اُرزو,طرز تهیه سالاد پاستا

برای تهیه سالاد پاستای اُرزو از ادویه مخصوص استفاده کنید

مواد لازم سالاد پاستای اُرزو :

پاستای اُرزو ۴۰۰ گرم
 روغن نباتی۲ قاشق غذاخوری
 فلفل دلمه قرمز (خرد شده) ۲ عدد
 ذرت ۳۲۶ گرم
نخود فرنگی منجمد۱۷۵ گرم
سیر له شده۳ حبه
پودر پنج ادویه۲ قاشق چایخوری
ژامبون گوشت۲۸۰ گرم
سس سویا۱ قاشق غذاخوری
سس لوبیا سیاه۲۲۰ گرم
روغن کنجد۱ قاشق غذاخوری


* نکته: پنج ادویه شامل دانه فلفل سیاه، انیسون، میخک، دارچین و رازیانه است.

طرز تهیه سالاد پاستای اُرزو :
پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کرده و زیر آب سرد آبکشی کنید.

در همین حال، روغن را در یک ووک گرم کرده و بعد فلفل، ذرت، نخود فرنگی، سیر و پودر پنج ادویه را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه تفت بدهید. ژامبون، سس سویا، سه چهارم سس لوبیا سیاه و پاستا روا هم اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه ی دیگر تفت بدهید. در آخر روغن کنجد را اضافه کرده و چاشنی سالاد را چک کنید.

باقی مانده سس لوبیا سیاه را در مایکروویو گرم کرده و مخلوط پاستا را در یک کاسه ریخته و سس گرم شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

 

منبع : novinzi.com

  • manicure

    manicure

    • ۱۳۹۶/۰۱/۱۹ - ۱۹:۳۴:۲۹

    Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though
    you relied on the video to make your point. You definitely
    know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something informative
    to read?


ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!