طرز تهیه بلدرچین با سس آناناس

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه

 

درست کردن بلدرچین با سس آناناس,روش پخت بلدرچین

در اینجا پخت بلدرچین با سس آناناس را آموزش داده ایم

معمولا مادرهای سنتی بلدرچین ها را به همان سبکی که مرغ درست می کنند، طبخ می کنند. مثلا شبیه همان مرغ و آلوی معروف! اما در اینجا روشی دیگری به همراه سس آناناس را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای بلدرچین با سس آناناس :

 بلدرچین 6 عدد
برگ بو  2 عدد
 پودر تخم گشنیز1/4 قاشق چایخوری
 فلفل سیاه1/8 قاشق چایخوری
روغن کنجد1/4 پیمانه
کمپوت آناناس یا میوه آناناس خرد شده1/2 پیمانه
آرد نشاسته ذرت 1/2 قاشق چایخوری
زعفران حل شده در آب1 قاشق چایخوری
آب آناناس 2 پیمانه
کره25 گرم
پودر پیاز2 قاشق چایخوری
سیر1 حبه


روش تهیه بلدرچین با سس آناناس :
کره و روغن کنجد را روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود؛ سپس پودرتخم گشنیز، سیر خرد شده و پودر پیاز را اضافه کنید.

بلدرچین‌ها را نیز اضافه کرده و کاملا سرخ کنید. سپس آب آناناس، برگ بو، فلفل سیاه و زعفران آب‌کرده را اضافه کنید و به مدت 40 الی 45 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بلدرچین‌ها بپزد.

در اواخر پخت آناناس‌های خرد شده و 2/1 قاشق چایخوری نشاسته را که درون آب سرد حل کرد‌ه‌اید (4/1 پیمانه آب سرد) به بلدرچین‌ها اضافه کنید و بگذارید تا خوراک به غلظت برسد. سپس در ظرف موردنظر بریزید.

 

منبع : bartarinha.ir / مجله زندگی ایده آل

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است.

ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!