آموزش طرز تهیه لقمه گوشتی برای 6 تا 8 نفر

نوشته شده توسط:R M.K | ۱ دیدگاه

آموزش طرز تهیه غذای خوشمزه و لذیذ لقمه گوشتی برای 6 تا 8 نفر

با ما همراه باشید تا نحوه طبخ غذای لقمه گوشتی را بیاموزید

آموزش آشپزی, طرز تهیه لقمه گوشتی, آموزش پخت لقمه گوشتی

مواد لازم برای تهیه خمیر:
– آرد: 4 پیمانه
– شکر: 1 قاشق سوپ‌خوری
– نمک: 1 قاشق چای‌خوری
– مایه خمیر فوری: 1 قاشق سوپ‌خوری
– کره آب کرده: 100 گرم
– شیر ولرم: به میزان لازم
Doostiha.IR
مواد لازم برای تهیه غذا:
– پیاز: 1 عدد
– روغن: 2 قاشق سوپخوری
– گوشت چرخ کرده: 300 گرم
– قارچ خرد شده: 1 پیمانه
– نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم
– گوجه فرنگی: 1 عدد
– فلفل دلمه ای: 1 عدد
– جعفری خرد شده: 50 گرم
Doostiha.IR
مواد لازم برای تزئین:
– زرده تخم مرغ: 1 عدد
– روغن مایع: 1 قاشق چایخوری
– زعفران آب کرده: 1 قاشق سوپخوری
– کنجد: به مقدار لازم

Doostiha.IR

طرز تهیه:
در کاسه ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر را مخلوط کرده و کره آب کرده را به آن اضافه میکنیم شیر را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی درست شده و به دست نچسبد. روی خمیر را چرب کرده و بپوشانید تا خمیر استراحت کند و پف کند و بالا بیایید در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. ابتدا پیاز را با روغن مایع تفت داده و گوشت، قارچ، نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه کنید تا به روغن بیوفتد حرارت را خاموش کرده و بگذارید مواد سرد شود بعد از سرد شدن گوجه، فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده را اضافه کنید وقتی خمیر پف کرد از آن به اندازه ی نارنگی برداشه و به کمک آرد روی تخته پهن کنید و از مواد گوشتی در آن گذاشته و به صورت لقمه بپیچید و در سینی فر چرب شده بگذارید سپس روی آن را دوباره به مدت 20 تا 30 دقیقه بپوشانید تا پف کند. روی آن را با برس مخلوط زرده تخم مرغ، روغن مایع و زعفران آب کرده بمالید و کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید.

  • manicure

    manicure

    • ۱۳۹۶/۰۱/۱۹ - ۱۴:۴۷:۵۳

    I just like the valuable information you supply on your articles.
    I will bookmark your blog and test once more right here regularly.

    I'm fairly certain I'll learn lots of new stuff proper
    here! Best of luck for the next!


ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!