آشنایی با روش تهیه‌ی پودینگ شکلات

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
برای تهیه این پودینگ، می‌بایست از بهترین نوع شکلات استفاده نمایید. ------------------------- [پودینگ شکلات]     مواد لازم : شکلات جامد 70 درصد                                                       455 گرم  قهوه داغ (اسپرسو یا هر نوع قهوه فوری و غلیظ با کیفیت)  50 میلی لیتر تخم مرغ               ...

آشنایی با روش تهیه مسقطی گردویی

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
یک‌ونیم پیمانه شکر، معادل 220 گرم. سه پیمانه گلاب، معادل 450 گرم. اگر گلاب خلوص زیادی داشته باشد، می‌توان سه پیمانه مخلوط گلاب و آب را استفاده کرد. -------------------------   برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید   [مسقطی] مواد لازم برای مسقطی گردویی نشاسته      ...

روش تهیه‌ی کرپ انبه، دسر فرانسوی و 8 راز آن

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
در تابستان، خوردن هر خوراکی خنکی می‌تواند لذت‌بخش باشد؛ از انواع دسر گرفته تا غذاهای سرد.   البته دسرها از خوراکی‌های پرکالری هستند بنابراین باید در برنامه غذایی افرادی جای بگیرند که به   انرژی فراوانی نیاز دارند؛ مثلاً بچه‌ها و نوجوانان...   -------------------------   [کرپ انبه]   در دنیای رنگ...

آشنایی با روش تهیه جوجه به سبک ایتالیایی

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید. سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید. ------------------------- [جوجه] مواد لازم سس مایونز                       سه چهارم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده        یک دوم پیمانه پودر سیر                           سه چهارم قاشق چای خور...

آشنایی با روش تهیه‌ی نان زیتون یونانی

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
در ظرف مناسبی آرد، نمک و مایه خمیر را ریخته، وسط آن را گود کنید. سپس آب ولرم و روغن زیتون را در وسط آرد ریخته و خمیر کنید. ------------------------- [ نان زیتون] مواد لازم: آرد                                     325 گرم مایه خمیر                           6 گرم نمک                              ...

آشنایی با روش تهیه‌ی فلافل و 9 راز خوشمزه‌تر شدن آن

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
فلافل یکی از غذاهای لبنانی است که وقتی از کنار ساندویچی‌های نزدیک بازار تهران می‌گذریم بوی سرخ‌شده آن به مشام می‌رسد و هر رهگذری را به سوی خود می‌کشاند. ------------------------- [فلافل]   فلافل، غذایی تند است و با ترشی سرو می‌شود، یعنی در ساندویچ آن به جای گوجه‌فرنگی و خیارشور، ترشی استفاده می‌...

آشنایی با روش تهیه ی ماکارونی سبزیجات

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
این ماکارونی خوشمزه برای همه و مخصوصا گیاه خواران یک غذای فوق العاده است، با ما همراه باشید .... ------------------------- [ماکارونی] مواد لازم: ماکارونی                            یک بسته ی 315 گرمی آب                                      به میزان لازم روغن زیتون                         2 قاشق ...

آشنایی با روش تهیه‌ی سوخاری سبزیجات همراه با 7 پیشنهاد سرآشپز

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
در میان مواد غذایی‌ای که به شکل سوخاری تهیه می‌شوند، انواع گوشت‌های سفید و سبزی‌ها رایج‌ترین‌ها محسوب می‌شوند. البته سوخاری کردن به 2 صورت پف‌کرده و پف نکرده است. ------------------------- [سوخاری] سبزی‌ها از گروه‌های غذایی هستند که عادت به مصرفشان علاوه بر تأمین ویتامین‌ها و املاح، فیبر زیادی ر...

روش تهیه‌ی پلو قارچ با ریحان

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
مخلوط قارچ با ریحان به همراه سبزیجات دیگر و سویاسس طعمی متفاوت و جدید را به وجود می‌آورد. هم چنین این غذا کاملاً گیاهی بوده و مناسب برای دوستان گیاه‌خوار می‌باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پلو قارچ با ریحان آشنا می‌شوید.   ------------------------- [پلو قارچ با ریحان] مواد لازم برای ...

روش تهیه‌ی مرغ و کدوحلوایی برای مبتلایان به دیابت

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
این غذا را می‌توانید همراه با کلم بروکلی های آماده و برنج سرو نمایید.     ------------------------- [مرغ و کدوحلوایی] مواد لازم: کدو حلوایی پوست کنده، خرد شده                    450 گرم کلم بروکلی خرد شده                                        350 گرم نخود سبز                                    ...

ماهی شکم‌پر و 9 راز خوشمزه تر شدن آن

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
مایه‌ای که با آن شکم ماهی پر می‌شود، بسیار متنوع است اما در بیشتر موارد از سبزی‌های معطری مانند گشنیز، جعفری و حتی شوید تشکیل شده است. با ما همراه شوید تا شما را با نکته‌هایی که باید حین طبخ این غذا به آن‌ها توجه کنید، آشنا کنیم. ------------------------- [ماهی شکم‌پر]   با سرد شدن هوا، خوردن ما...

آشنایی با روش پخت 13 نوع ماهی

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
همه گزینه‌ها روی میز است!   ------------------------- از سرخ کردن بیش از حد ماهی خودداری کنید زیرا در این صورت اسیدهای چرب امگا 3 موجود در آن از بین خواهد رفت. ------------------------- [ماهی] پزشکان می‌گویند ماهی بخورید و سعی کنید ماهی‌های متنوعی را در سبد غذایی‌تان داشته باشید اما وقتی برای خر...

آشنایی با روش تهیه میگو پلو و 8 راز پخت آن

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
میگوپلو از غذاهای جنوبی و بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده می‌شود که قیمت نسبتاً مناسبی دارد. ------------------------- [میگو پلو]   متخصصان تغذیه مصرف مرتب و هفتگی ماهی و انواع فراورده‌های دریایی را توصیه می‌کنند اما خیلی‌ها می‌گویند این مواد غذایی قیمت بالایی دارند ...

آشنایی با روش تهیه‌ی کیک چای

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
تا به حال در کیک‌ها از شیر یا آب استفاده کرده‌اید، در این دستور از چای سرد استفاده شده است که می‌تواند مزه ای جدید و متفاوتی را با درست کردن آن تجربه کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کیک چای آشنا می‌شوید. ------------------------- [کیک چای] مواد لازم: کره در دمای محیط آب شده          ...

روش تهیه‌ی کیک گل سرخ

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
خم‌مرغ، شکر، روغن مایع، شیر، گلاب، پودر گل سرخ خشک، آرد و بیکینگ‌پودر از اجزای این کیک خوش‌مزه هستند. ------------------------- [کیک گل سرخ]   مواد اولیه تخم‌مرغ                                                        سه عدد شکر و روغن مایع                                          از هر کدام یک پ...