ایده های جالب برای فریز کردن سبزیجات

نوشته شده توسط:R M.K | ۲ دیدگاه
بعضی از سبزی ها همیشه نیستند مثل ترخون و مرزه بعضی ها هم گاهی برای استفاده مقدار کمی لازم داریم مثل ریختن جعفری یا گشنیز داخل سوپ پس با این روش می توانید فریز کنید و هر وقت لازم دارید یک دانه یا دو تا را استفاده کنید . اول سبزی مورد نظر را خریده و پاک کرده و میشوییم و خرد می کنیم بعد در قالب یخ ...

نکاتی مهم در خرید و نگهداری پیاز

نوشته شده توسط:R M.K | ۲ دیدگاه
  [نحوه نگهداری پیاز, نکاتی برای خرید پیاز] پیاز از خانواده سیر و موسیر است و طبیعتی گرم و خشک دارد. از پیاز نه ‌تنها به عنوان طعم دهنده بلکه به عنوان بو زدا در بسیاری از غذاها ـ بخصوص انواع گوشت‌ها ـ استفاده می‌کنند. در ضمن خواص درمانی آن را نیز نمی‌توان نادیده شمرد. در ادامه....

این سبزیجات را در یخچال نگهداری نکنید

نوشته شده توسط:R M.K | ۲ دیدگاه
  [نگهداری مواد غذایی, نگهداری سبزیجات در یخچال] در ابتدا باید به شما بگوییم که بهتر است سعی کنید بیشتر اوقات از میوه ها و سبزیجات تازه استفاده کنید. اما اگر قصد دارید این سبزیجات را در یخچال نگهداری کنید بهتر است بدانید که قرار دادن برخی از آنها در یخچال کار درستی نیست.در ادامه..............

آموزش روش ها و اصول نگهداری مواد غذایی دریخچال

نوشته شده توسط:R M.K | ۲ دیدگاه
  [میوه] میوه جات و موادغذایی کپک زده موجب آلودگی یخچال می شود لذا در صورت مشاهده آنها را خارج نمایید در ادامه........

دانستنیهای یخچالی و نگهداری مواد غذایی در آن

نوشته شده توسط:R M.K | ۲ دیدگاه
  [اصول نگهداری مواد غذایی در یخچال,روش صحیح نگهداری مواد غذایی] در ادامه.............

طرز تهیه ریمل خانگی

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
  [ریمل,ریمل خانگی,آرایش چشم] چشمان شما نقاط اصلی و کانونی چهره شما هستند و آرایش آنها و انتخاب رنگ این آرایش بستگی مستقیم به حالت و رنگ چشمتان دارد. شما میتوانید با رنگها اندازه ها و اشکال متفاوتی به وجود بیاورید.و خودتان در منزل ریمل دلخواه خود را تهیه کرده و استفاده نمایید.در ادامه..............

خودتان در خانه لوسیون سفید کننده درست کنید!

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
  [لوسیون, لوسیون سفید کننده, ماسک روشن کننده پوست] سفید کردن پوست به صورت سنتی، توسط متخصصان زیبایی و با استفاده از درمان های شیمیایی سخت انجام می شود. سفید کننده ها به صورت بالقوه، دارای عوارض جانبی خطرناکی هستند که می توانند در افرادی که پوست حساسی دارند، باعث واکنش های شدید شود.در ادامه........

بهترین شیوه پخت گوشت چیست؟

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
  [بهترین روش پخت گوشت,راههای پخت گوشت] استفاده از گوشت شیوه های مختلفی دارد ولی در این بخش می خواهیم ببینیم کدامیک برای سلامتی خوب است . شیوه های مختلف گوشت بطور کلی شامل کباب کردن گوشت، آب پز و یا بخارپز کردن و سرخ کردن انواع گوشت است .در ادامه...............

۸ نکته درباره ی انتخاب رنگ لاک ناخن

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
  [لاک ناخن,رنگ لاک ناخن, لاک ناخن مناسب] دانستن چگونگی انتخاب رنگ لاک ناخن مناسب شما به کمی تحقیق نیاز دارد، اما انتخاب رنگ مناسب با در نظر گرفتن کمی اختلاف خیلی ساده خواهد بود. اهمیت این انتخاب کم نیست. لباس شما، رنگ پوستتان و حتی شکل دستانتان در این انتخاب دخیل هستند. بعنوان مثال اگر انگشتان ...

دلایل تغییر رنگ و شکرک در مربا

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
  [علت کپک در مربا,نکاتی برای پخت مربا] مربا یک محصول فرآوری شده و حاصل ترکیب انواع میوه‌ها با شکر یا آب و شکر است. اگر در طول فرآیند پخت و آماده کردن مربا، میزان pH یا قندهای اینورت (قندهای تغییر شکل‌ یافته) تنظیم نباشد، محصول پس از مدتی شکرک می‌زند.در ادامه............

3 نکته خوشبوکننده

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
  [خوشبوکننده,انواع اسپری‌ها, اسپری‌های زنانه و مردانه] اگر دقت کرده باشید، حتما در سال‌های اخیر چشمتان به انواع اسپری‌های زنانه و مردانه ضدعرق هم افتاده و شاید خیلی از شماها، استفاده از این محصولات سبک، قابل حمل و خوشبو را به انواع مام‌های قدیمی ترجیح بدهید. در صفحات «راهنمای خرید» این هفته به ...

فوت و فن های مربای خوش طعم و خوش رنگ

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
  [فوت و فن مربای خوش آب و رنگ,نکات پخت مربا]   برای طبخ مربا، ۷ نکته کلیدی وجود دارد : در ادامه مطلب..............

کیف آرایش سفر

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
  [کیف آرایش ,وسایل آرایش,جعبه‌های آرایشی] قصد سفر دارید؟ اصلا مهم نیست به کجا سفر می‌کنید یا هدف از سفرتان تفریحی است یا کاری. تا به حال برایتان پیش آمده بعد از چند ساعت در اتومبیل یا قطار نشستن صورتتان را در آینه نگاه کنید و ببینید چقدر خسته‌اید؟ اینجاست که اگر یک کرم مرطوب‌کننده و وسایل آرایش...

رازهای درست کردن سس خوش طعم

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
  [رازهای درست کردن سس,نکاتی برای تهیه سس] دو سس مایونز و کچاپ یا همان سس گوجه فرنگی، مادر تمام سس‌ها هستند یعنی با کمی تغییر در مواد تشکیل‌دهنده و کم و زیاد کردن برخی طعم‌دهنده‌ها و ادویه‌هایشان می‌توان انواع و اقسام سس‌ها را تهیه کرد. پس پایه آموزش سس‌ها آن است که ابتدا طرز تهیه این دو سس مهم ...

غذای مان را در چه قابلمه ای بپزیم بهتر است؟

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
  [بهترین قابلمه,خرید بهترین قابلمه] تغذیه ی مناسب تغذیه ای است که در آماده کردن آن تمام جوانب رعایت شده باشد ، مواد غذایی مورد نیاز در تغذیه مقوله ی جدا است و اینکه این مواد را چگونه آماده کنیم مقوله ای دیگر. در این مطلب به مقایسه ی ۱۰ جنس مورد استفاده در پخت و پز می پردازیم. در ادامه.............