دانلود آهنگ و موزیک ویدیو جدید کامران و هومن به نام خود همونی که می خوامی

نوشته شده توسط:loved (نامشخص) | ۱ دیدگاه
[کامران و هومن – خود همونی که می خو...

دانلود میکس جدید Dj Emran Dogan به نام Istanbul Night #011

نوشته شده توسط:loved (نامشخص) | ۰ دیدگاه
[دانلود میکس جدید Dj Emran Dogan به نام Istanbul Night #011] دانلود میکس جدید و فوق العاده زیبا و شنیدنی از Dj Emran Dogan به نام Istanbul Night ...

دانلود آهنگ جدید حامد پهلان به نام هانیه

نوشته شده توسط:loved (نامشخص) | ۰ دیدگاه
[دانلود آهنگ جدید حامد پهلان به نام هانیه]   دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و شاد حامد پهلان به نام هانیه شعر و ملودی: حامد پهلان - تنظیم و ویولن: رضا جمال - طراح کاور: اسحاق پا...

قهوه ترک (Turkish Coffee)

نوشته شده توسط:R M.K | ۱ دیدگاه
قهوه ترک یکی از محبوب‌ترین انواع قهوه‌هاست که در قرن 15 میلادی رواج پیدا کرد. در زبان ترکی صبحانه راkahvalti می‌نامند که به معنای "قبل از صبحانه" می‌باشد. دم کردن قهوه‌ی ترک یا عربی از دیرباز به وسیله‌ی قهوه‌جوش صورت می‌گرفته است، که در زبان ترکی بدان تورکا (Toorka)، جذوِه (Cezve) به معنی گلدان ...

چطور با آب و یخ قهوه دم کنیم؟

نوشته شده توسط:R M.K | ۲ دیدگاه
روش دم کردن سرد یک فنجان عصاره‌ی غلیظ قهوه با طعمی ملایم تولید می‌کند. غلظت این نوع قهوه معمولاً به قدری است که باید برای تبدیل آن به یک نوشیدنی خنک با طعمی مطلوب به آن آب و یخ افزود. قهوه‌ی حاصل از این شیوه‌ی دم کردن معمولاً اسید‌های متعادل و ضعیفی دارد (که تقریباً غیر قابل تشخیص‌اند) و طعم کلی...

دم کردن قهوه سرد با استفاده از قهوه‌ساز تادی (Toddy)

نوشته شده توسط:R M.K | ۲ دیدگاه
برای درست کردن یک فنجان عصاره‌ی سرد قهوه باید قهوه و آب را به نسبت (به ترتیب) یک به چهار در یک پارچ بریزید. بعد پارچ را در مایکروفر بگذارید. در دوره و زمانه‌ای که تنها کارکرد اکثر دستگاه‌های قهوه‌ساز تخصصی – بدون تمیز شدن یا با تمیزکاری اندک – این است که یک فنجان قهوه‌ی ناقابل عمل بیاورند، روش د...

دم کردن قهوه سرد با استفاده از قوری هاریو(hario pot)

نوشته شده توسط:R M.K | ۳ دیدگاه
قوری‌های هاریو با استفاده از آب خنک یا آبی که با دمای اتاق هم‌دماست، ظرف 12 الی 24 ساعت قهوه را به روش سرد دم می‌کند. قوری‌های بزرگ‌تر گنجایش 2 تا 4 فنجان قهوه را...

قهوه‌ساز فیلتری/قطره‌ای (Drip coffee maker)

نوشته شده توسط:R M.K | ۱ دیدگاه
استفاده از قهوه‌ساز فیلتری/قطره‌ای اتوماتیک از مرسوم‌ترین روش‌های دم کردن قهوه در امریکای شمالی است. محصول این گونه قهوه‌سازها قهوه‌ای یک‌دست، صاف، بدون دُرد، با جرم پایین و . . .

نئوپولیتن (Napoletana pot)

نوشته شده توسط:R M.K | ۱ دیدگاه
قهوه‌جوش ناپلی که بدان قوری قطره‌ای وارونه (Flip Drip Pot) نیز می‌گویند یکی از قدیمی‌ترین دستگاه‌های موجود برای دم کردن قهوه است. امروزه دیگر افراد زیادی در ایتالیا و فرانسه (خاستگاه آن) از این قهوه‌جوش استفاده نمی‌کنند، بلکه بیشتر بدان همچون میراثی از گذشته‌های دور نگاه می‌کنند.

کلیور (Clever)

نوشته شده توسط:R M.K | ۰ دیدگاه
قهوه‌ساز قطره‌ای کلیور (Clever) یکی از ساده‌ترین و ارزانترین دستگاه‌ها برای دم کردن یک فنجان قهوه‌ی فیلترشده و بدون دُرد است که با بهره‌بردن از نیروی گرانشی زمین کار می‌کند. این دستگاه ویژگی‌های خوب فرنچ پرس (French Press) و قهوه‌ساز پور‌اوور (Pour Over) یا همان ملیتا (Melitta) را در یک دستگاه ب...

هریو (Hario Drip Brewer)

نوشته شده توسط:R M.K | ۲ دیدگاه
این تجهیزات که جدیداً به بازار ارائه شده‌اند شامل یک عدد پایه‌ی مخصوص (stand)با سینی سوراخ دار (Drip Tray) در سطح زیرین آن و یک ترازو برای اندازه‌گیری مقدار آب و قهوه‌ی مورد نیاز می‌شود که با اضافه کردن یک لیوان یا ماگ قهوه‌خوری و یک ظرف قیفی (Drip Cone) که بتوان در آن فیلتر کاغذی قرار داد و پود...

فرنچ پرس (French press)

نوشته شده توسط:R M.K | ۲ دیدگاه
  این دستگاه برای نخستین بار در سال 1929 توسط طراحی ایتالیایی به نام آتیلیو کالیمانی (Attilio Calimani) به ثبت رسید. با دم کردن قهوه توسط فرنچ پرس، بیشترین مقدار طعم از دانه‌‌های قهوه استخراج می‌شود و در نتیجه فنجان قهوه‌ی غلیظ و لذیذی مملو از عطری خوش به دست خواهیم آورد , . . .

کیمکس (Chemex)

نوشته شده توسط:R M.K | ۱ دیدگاه
کافی پرس قهوه‌ای که با استفاده از کیمکس دم می‌کنیم از نظر جرم و مزه بسیار شبیه به قهوه‌ای‌ست که توسط قهوه‌ساز فیلتری/قطره‌ای دم می‌شود.از مزایای این دستگاه فیلتر آن است که گرچه کمی سنگین‌تر از فیلترهای مورد استفاده در دستگاه‌های دیگر است اما از جنس خاصی از کاغذ تهیه شده که باعث می‌شود دُرد قهوه ...

وکیوم پات (Vacuum pot)

نوشته شده توسط:R M.K | ۱ دیدگاه
کافی پرس استفاده از وکیوم پات تا اواسط قرن بیستم رونق بسیاری داشت اما در دهه‌ی ۱۹۷۰ در امریکا و کانادا از رونق افتاد و تنها در قرن بیست و یکم شاهد رشد دوباره‌ی آن در این نقاط دنیا بودیم. با این حال این دستگاه همواره طرفداران خود را در نقاط گوناگون دنیا از جمله سان‌فرانسیسکو داشته است و . . .

موکاپات (Moka pot)

نوشته شده توسط:R M.K | ۲ دیدگاه
کافی پرس   قهوه‌ی دم‌شده توسط موکاپات غلظت بالایی دارد و اندکی کرما (Crema) یا کف قهوه بر سطح آن به وجود می‌آید. البته مقدار این کف به اندازه‌ی کف تولید شده بر روی قهوه‌ی اسپرسوی دم‌شده با ماشین اسپرسو نیست و نباید تصور کرد که می‌توان با موکاپات قهوه‌ی اسپرسوی پر کف و کرم‌داری دم کرد. با این حال...